REVOLUCIONARNA TEHNOLOGIJA

Platforma North poganja novo smer pri naravnem zvoku. To je tehnologija, ki resnično omogoča uporabnikom, da se osredotočijo na pogovore v vsakem okolju.

Platforma Unitron North ima močne temelje s preverjeno kakovostjo zvoka, zato lahko zastavi čisto novo smer pri možnostih naravnega zvoka. Z velikim dinamičnim razponom, jasno obdelavo signalov in odlično integriranimi algoritmi bo kakovost zvoka enkratna – in značilna za Unitron. S platformo North so uporabniki še bližje naravnemu sluhu, kot prej.

Vsak pogovor spremlja edinstven hrup iz ozadja, od klepetanja v ozadju v restavraciji do hrupa na prometni ulici. Slušni aparati, ki temeljijo na novi platformi North vam bodo pomagali, da se znova vključite v pogovor, tudi v najzahtevnejših okoliščinah. 

Ker so zasnovani za vas, boste zlahka našli izvedbo Stride ali Moxi, ki vam ustreza.

North zagotavlja:

Dinamični razpon 101 dB je največji v tej panogi. Omogoča, da sistem brezpopačenja zajame več zvokov, vključno z najglasnejšimi. Tako celo zvoki, kot je glasba, ostanejo čisti in lepi.

Zvok v sistem vstopi čist in tak tudi ostane, saj sistem vzdržuje vernost signala skozi celotno obdelavo, tako, da tudi na koncu vse zveni naravno.

Dvojedrna obdelava lahko zvok analizira in obdeluje vzporedno. Ta izjemna procesorska moč omogoča delovanje najnovejših algoritmov za vrhunsko obdelavo zvoka.

Popolna integracija algoritmov v sistemu zagotavlja številne prednosti, ne da bi trpela kakovost zvoka.

Z dvakrat toliko pomnilnika, kot ga ima Era™, so mogoče inovacije, kot je samodejni program za 7 okolij SoundNav.

Več o North >>

Ne zamudite možnosti velikih prihrankov za naročila do 31. 5. 2016. Več o akcijah >>